Грецька берегова охорона обстріляла турецький суховантаж

Грецька берегова охорона обстріляла турецький суховантаж

Укрінформ
Після повідомлень про обстріл турецького торгового суховантажу в район острова Родос в Егейському морі спрямовані два катери служби берегової охорони, а також десантно-штурмовий катер ВМС Туреччини.

Про це повідомляє МВС Туреччини, передає Anadolu.

Як сказано в повідомленні, таке рішення прийнято у відповідь на повідомлення про обстріл катерами ВМС Греції торгового суховантажу ACT під турецьким прапором в районі острова Родос в Егейському морі.

"Суховантаж відшвартований в територіальні води Туреччини, і найближчим часом екіпаж буде допитаний у зв'язку з інцидентом. На корпусі суховантажу залишилися сліди від куль, постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Анкара обіцяє адекватну відповідь на усі загрози нацбезпеки

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на грецьких прикордонників, берегова охорона планувала перевірити вантаж турецького судна M/V ACT через анонімне повідомлення про перевезення наркотиків.

Тим часом видання Iefimerida передає, що охорона зробила попереджувальні постріли в бік турецького судна після того, як капітан відмовився зайти в порт Родосу для огляду. В результаті турецький суховантаж змінив курс і повернувся у територіальні води Туреччини.

Фото: aa.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-