Пожежа в GrenfellTower: мер Лондона просить Мей відкрити дані про зниклих

Пожежа в GrenfellTower: мер Лондона просить Мей відкрити дані про зниклих

Документ
Укрінформ
 Садік Хан написав листа прем'єр-міністру Великої Британії з вимогами надати повну інформацію про зниклих без вісті в пожежі на Grenfell Tower їх рідним і близьким.

Про це Хан повідомив у Twitter.

«Мій лист до прем'єр-міністра, що вимагає відповідей, дій і справедливості для людей, які постраждали від пожежі в Grenfell Tower», - написав мер у своєму мікроблозі.

До повідомлення також прикріплено відсканований лист прем'єр-міністрові країни. У ньому мер міста вимагає надати всю можливу інформацію сім'ям і друзям людей, які вважаються зниклими без вісті.

Він закликав надати підтримку постраждалим мешканцям будинку, які втратили квартири, бо багато хто з них досі ночує у спортивному центрі Вествей.

Хан також попросив надати інформацію про перевірені щодо пожежної безпеки багатоповерхові будинки міста, бо багато жителів Лондона, які живуть в подібних Grenfell Tower будинках, побоюються повторних пожеж.

Як повідомлялося, в ніч на 14 червня у житловому 24-поверховому будинку GrenfellTower в Лондоні сталася пожежа, в результаті якої 30 людей загинули, понад 70 людей постраждали і багато оголошені зниклими без вісті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-