Трамп вважає, що Комі збрехав під присягою

Трамп вважає, що Комі збрехав під присягою

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає деякі свідчення екс-директора ФБР Джеймса Комі під присягою в Сенаті на адресу президента неправдивими.

Про це він заявив у п'ятницю під час спільної прес-конференції з президентом Румунії в Білому домі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Вчорашній день (слухань – ред.) не показав жодної змови (між кампанією Трампа і Росією – ред.), жодних перешкод (слідству – ред.), він (Комі – ред.) сам виявився джерелом витоку", - заявив нинішній глава Білого дому.

Трамп також категорично заперечив, що вимагав від Комі бути лояльним йому особисто. "Ні, я цього не робив", - твердо відповів президент. Він висловив готовність "на 100%" дати свідчення під присягою для спростування заяв екс-директора ФБР.

Водночас, він зазначив, що слухання Комі багато в чому підтвердили правоту заяв президента. "Насправді Джеймс Комі підтвердив те, що я говорив, але деякі речі, які він говорив, були неправдою", - підкреслив Трамп.

Він також заявив, що дуже скоро відповість на запитання, чи існують записані "плівки" його розмов з Комі, зауваживши, що його критики будуть розчаровані.

Крім того, президент Трамп звинуватив політичних опонентів від Демократичної партії в розхитуванні політичної ситуації в країні. "Це непробачно для демократів, які отримали поразку на виборах", - наголосив президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-