У Варшаві протест таксистів заблокував рух транспорту

У Варшаві протест таксистів заблокував рух транспорту

Укрінформ
Польські таксисти у понеділок вранці розпочали у Варшаві протест проти нелегальних перевізників, що полягає у русі кількома найважливішими міськими артеріями зі швидкістю 10-15 км/год з околиць міста у напрямі центру міста.

У протесті беруть участь понад дві тисячі таксистів, які намагаються звернути увагу влади на нечесну конкуренцію, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Йдеться про те, щоб звернути увагу влади на нелегальну діяльність деяких автоперевізників”,- заявив голова профспілки таксистів “варшавський таксист” Ярослав Ігліковський. Він зазначив, що йдеться не лише про Uber, але й інших перевізників, які не сплачують відповідних податків і не мають платіжних терміналів тощо.

Станом на 13:00 (за київським часом) у Варшаві зберігається складна дорожня ситуація, багато ключових вулиць та проспектів практично заблоковано таксистами.

На завершення протесту таксисти мають намір передати петиції зі своїми вимогами до канцелярії глави польського уряду, міністерства інфраструктури і будівництва, міністерства фінансів та воєводи Мазовецького воєводства.

Протести таксистів відбуваються також у  Познані, Лодзі та Вроцлаві.  

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-