British Airways може втратити понад $190 мільйонів через комп'ютерний збій

British Airways може втратити понад $190 мільйонів через комп'ютерний збій

Укрінформ
Збитки авіакомпанії British Airways можуть сягнути понад $190 млн в результаті серйозного комп'ютерного збою.

Про це повідомляє The Times.

"British Airways може втратити більш ніж 150 млн фунтів стерлінгів (близько $192 млн - ред.) після найсерйознішого в історії авіації Великої Британії збою в комп'ютерній системі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пасажири близькомагістральних маршрутів в аеропорту Хітроу можуть зіткнутися з ще більшими збоями у понеділок, 29 травня, оскільки авіакомпанія намагається з'ясувати наслідки скасування або затримки більш ніж 1000 рейсів на вихідних.

Деяким мандрівникам довелося провести дві ночі на підлозі або в місцевих готелях, які звинувачують у спекуляції через завищення цін до більш ніж 1000 фунтів ($1 284) за ніч.

У свою чергу, в авіакомпанії сьогодні заявили, що далекомагістральні рейси з Хітроу працюватимуть за повним графіком, а також "велика частка" близькомагістральних. Пасажирам порадили перевірити свої рейси перед подорожжю.

Як відомо, пасажири British Airways третій день поспіль стикаються з незручностями через перебої з рейсами у аеропортах Хітроу та Гатвік, зумовлені комп'ютерним збоєм 27 травня.

Як повідомлялося, у суботу авіакомпанія British Airways скасувала усі рейси з аеропортів Хітроу та Гатвік до 18:00 за місцевим часом через несправність у комп'ютерній системі. У неділю компанія частково відновила графік роботи рейсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-