У Самарі вчителям радили не пускати учнів на мітинги Навального

У Самарі вчителям радили не пускати учнів на мітинги Навального

Укрінформ
У Самарі викладачі шкіл отримали від місцевого міністерства освіти рекомендації, в яких пропонується розповідати про неприпустимість підтримки російського опозиціонера Навального.

Текст рекомендації опублікувала "Новая газета".

У ньому підкреслюється, що учнів не можна пускати на акції протесту 12 червня, провести які закликав Навальний. У міністерстві також заявили, що опозиціонера підтримує рух "Відкрита Росія" Михайла Ходорковського, який, за словами авторів документа, займається "інспірацією протестних виступів і дестабілізацією внутрішньополітичної ситуації" в Росії.

"Новая газета" пише, що навчальні заклади відвідають поліцейські дільничні, які попереджатимуть викладачів про можливі наслідки відвідин учнями акцій 12 червня. Старшокласників водночас попередять, що участь у протестних заходах призведе до проблем зі вступом до вишів і неприємностей на роботі у батьків.

Раніше опозиціонер Олексій Навальний закликав своїх прихильників по всій країні провести антикорупційні акції 12 червня – в день Росії. Міська влада Самари поки не погодила захід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-