З'явилося фото ймовірного смертника, що підірвався у Манчестері

З'явилося фото ймовірного смертника, що підірвався у Манчестері

Укрінформ
З'явилося фото 22-річного Салмана Абеді, який підозрюється у скоєнні теракту біля концертного залу "Манчестер Арена"(Британія), в результаті якого загинули 22 особи.

Про це повідомляє The Guardian.

Як повідомляється, Абеді був громадянином Великобританії лівійського походження. Він міг використовувати поїздки до Лівії, щоб через неї потрапити до Сирії, однак ця інформація не підтверджена. Фотографія Абеді була зроблена під час уроку ісламу в мечеті.

"Підозрюваний поїхав до Лівії три тижні тому і повернувся назад (до Британії - Ред.) нещодавно, декілька днів тому", - додає The Times. 

Також видання зазначає, що Британія розкритикувала США за те, що вони оприлюднюють інформацію щодо розслідування теракту в Манчестері у ЗМІ. За словами міністра внутрішніх справ Великої Британії Ембер Радд, британський уряд хоче контролювати інформацію, яка виходить. Вона наголосила, що "дала зрозуміти американцям, що таке не повинно повторитися".

Як повідомляв Укрінформ, у результаті теракту в Манчестері загинули 22 людини, ще 59 отримали поранення. За останніми даними, постраждали 12 дітей у віці до 16 років. Деяких людей, які відвідували концерт, досі шукають. Оголошення про їхнє зникнення поширюються у соцмережах.

Вибух бомби стався під час концерту американської виконавиці Аріани Гранде, прихильниками якої є велика кількість молоді. На арені, яка вміщає 21 тисячу людей, було багато дітей та підлітків.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракт у Манчестері.

Також в Британії після теракту оголосили найвищий рівень терористичної загрози

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-