Навальний заявив, що може втратити око

Навальний заявив, що може втратити око

Укрінформ
Лідер російської опозиції Олексій Навальний написав у своєму блозі, що його праве око, обпалене зеленкою 27 квітня, може перестати бачити повністю, оскільки лікування поки не дає результатів.

Невідомий чоловік, не кажучи ні слова, облив політика зеленкою після виступу на форумі у Москві 27 квітня. Це був вже другий напад на Навального із зеленкою - перший раз його облили в Барнаулі 20 березня.

"В Барнаулі мені бризнули зеленкою прямо в очі з гумової груші - дуже пекло і різало, але через 10 хвилин я нормально бачив, очі не опухали, білки залишилися білими", - порівняв Навальний два напади.

На його думку, той факт, що хімічний опік, діагностований у нього після нападу в Москві, досі не минув, може свідчити про те, що до зеленці була підмішана якесь інше їдуча речовина.

Московська поліція повідомляла, що за заявою Навального 27 квітня проводилася перевірка. Сам постраждалий повідомив, що ця перевірка ні до чого не привела.

"Ніякого розслідування, звичайно, не буде. Он, кримінальну справу досі не порушили. Мене навіть не опитав ніхто, хоч заява відразу написано було", - цитує Російська служба Бі-бі-сі.

В організації нападу політик звинуватив адміністрацію президента. "Так, безпосередньо зі стаканчиками зеленки бігають всякі НОДівці, але у них постійно точні дані про мої переміщення, готелі, квитки, відльоти/прильоти. [...] Зрозуміло, що даними з баз та даними зовнішнього спостереження їх забезпечують спецслужби", - написав Навальний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-