Трамп пропонує суттєво скоротити податки

Трамп пропонує суттєво скоротити податки

Укрінформ
Президент Дональд Трамп в середу запропонував різке скорочення корпоративних та індивідуальних податків, що, на його думку, має стимулювати розвиток середнього робочого класу та зростання національної економіки.

Про це повідомило центральне видання The New York Times.

"План дозволить скоротити інвестиції та податки на нерухомість, в допомогу багатим. Але чиновники в адміністрації стверджують, що ряд інших податкових пільг для заможних платників податків буде усунений, і план значною мірою створюватиме можливості для середньому класу", - зазначається в публікації.

Заплановані зміни до Податкового кодексу, які Трамп обіцяв здійснити ще під час виборчої кампанії, на його переконання сприятимуть зростанню кількості робочих місць.

"Водночас досі незрозуміло, наскільки велику діру в федеральному бюджеті може створити зниження податків", - пише видання.

За процедурою, податкова реформа Трампа має пройти через тривалий процес слухань та затверджень у американському Конгресі. Але в ньому як демократи, так і окремі групи республіканців мають своє уявлення про зміни, необхідні для Податкового кодексу Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-