ЗМІ заявляють про значне зростання злочинності серед мігрантів в Німеччині

ЗМІ заявляють про значне зростання злочинності серед мігрантів в Німеччині

Укрінформ
Кількість злочинів, скоєних у Німеччині іммігрантами, зросла більш як у півтора рази.

Дані про стан криміналітету, які у понеділок має представити глава МВС країни Томас де Мезьєр, потрапили в розпорядження видання Welt am Sonntag.

«Кількість підозрюваних у вчиненні злочинних діянь іммігрантів у 2016 році збільшилася на 52,7% або на 174 438», - інформує видання.

За даними кримінального відомства, торік кількість порушників із числа іноземців у Німеччині становила 616 230 осіб. При тому, що іммігранти налічують близько 2% населення ФРН, кількість підозрюваних серед цієї групи становить 8,6% від загального числа правопорушників. При цьому в деяких сферах злочинів приїжджі становлять левову частку з тих, що їх вчинили: 35,1% всіх кишенькових крадіжок вчиняються іммігрантами; 11,3% квартирних крадіжок; 14,9% зґвалтувань, сексуальних домагань і завдання тяжких тілесних ушкоджень. Згідно зі статистикою, 31% усіх підозрюваних іммігрантів – рецидивісти.

Особливі побоювання у правоохоронців викликають приїжджі з Балкан і з Північної Африки, переважно країн Магрибу. Переважно це молоді чоловіки.

Зі 174 466 всіх підозрюваних 30 699 – сирійці (оскільки вони є найбільшою групою іммігрантів, сирійці сильно представлені в статистиці, проте у відсотковому відношенні до загального їх числа ця група невелика). Далі йдуть афганці – 17 466, іракці – 12 202, албанці – 9 882, алжирці – 8 332 і марокканці – 8 226.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-