У Кельні сутички між противниками правих популістів і поліцією, є поранений

У Кельні сутички між противниками правих популістів і поліцією, є поранений

Укрінформ
У німецькому Кельні, де розпочався партійний з'їзд правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН), відбуваються масові демонстрації їхніх противників, під час яких не обійшлося без сутичок із поліцією.

Про це повідомляє DW

"Про свою участь у демонстраціях, що мають відбутися впродовж дня, повідомили близько 50 тисяч учасників... Під час маніфестацій, які розпочалися з самого ранку, вже на даний момент дійшло до сутичок між радикально налаштованими учасниками акцій протесту та поліцією. Внаслідок інцидентів поранення отримав один правоохоронець. Є також повідомлення про затримання одного підозрюваного у заподіянні йому тілесної шкоди", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аби уможливити проведення партійного з'їзду правих популістів, довелося задіяти загони поліції, лише в центрі міста задіяли понад чотири тисячі правоохоронців. Протестувальники влаштували різного роду блокади учасникам з'їзду. Їм намагалися заблокувати вхід до готелю, де відбувається захід, тож поліцейські супроводжували політиків до самого входу.

Під час дводенного партійного заходу близько 600 делегатів з'їзду мають обговорити передвиборчу програму праворадикальної політичної сили. Крім того, на з'їзді може дійти до запеклих суперечок, адже лідерка партії Фрауке Петрі воліє домогтися ухвалення важливого рішення щодо подальшого курсу партії. Це рішення, на її думку, має уможливити входження політичної сили до правлячої коаліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-