Головний підозрюваний у вбивстві Нємцова заявив у суді про свою невинуватість

Головний підозрюваний у вбивстві Нємцова заявив у суді про свою невинуватість

Укрінформ
Обвинувачений у вбивстві Бориса Нємцова Заур Дадаєв заявив у Московському окружному військовому суді про свою невинуватість, стверджуючи, що в момент вбивства 27 лютого 2015 року перебував в іншому місці.

Про це повідомляє "Дождь" з посиланням на "Інтерфакс". 

"Ми з Русланом Геремеєвим їздили в мечеть, на намаз. Я знаходився вдома до ночі 28 числа. З цього району я не виїжджав до виїзду в Грозний - 1 березня", - сказав Дадаєв.

Він пояснив, що під час затримання визнав свою провину, щоб "інших не чіпали", але на суді він попросив присяжних не брати до уваги цю фразу.

Дадаєв також сказав, що плутав Нємцова з Борисом Березовським, тому думав, що він вже давно помер.

Як повідомлялося, російського опозиціонера Бориса Нємцова було убито 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту в Москві. У вчиненні злочині обвинувачують Заура Дадаєва, братів Анзора і Шадіда Губашевих, а також Темирлана Ескерханова і Хамзата Бахаєва.

При цьому у справі про вбивство Нємцова неодноразово згадується ім'я колишнього заступника командира батальйону «Север» Руслана Геремеєва, але процесуального статусу у нього немає. Сторона потерпілих вважає, що він був одним з організаторів вбивства.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-