В Росії розстріляли співробітників Росгвардіі

В Росії розстріляли співробітників Росгвардіі

Укрінформ
Невідомі знову розстріляли правоохоронців у російській Астрахані - один із них перебуває у важкому стані.

Як повідомляє РБК, жертвами стали троє співробітників Росгвардіі. За даними обласного УМВС, бійці постраждали під час проведення розшукових заходів. Злочинці відкрили по ним вогонь, коли вони намагалися зупинити машину.

"Один з бійців перебуває у важкому стані, двоє вже дають свідчення у справі", – повідомили у поліції.

У МВС припускають, що напад на гвардійців зробили ті ж особи, які в ніч на 4 квітня застрелили в Астрахані двох поліцейських.

"У рамках оперативно-розшукових заходів з пошуку обвинувачених у вбивстві двох поліцейських в Астрахані були виставлені загороджувальні пости, на одному з таких постів в Ленінському районі міста були поранені троє бійців Росгвардіі. Імовірно, нападників було троє, вони відкрили стрілянину з салону автомобіля, один з нападників убитий ", - цитує РІА Новини представника прес-служби управління МВС.

У МВС заявили, що в результаті операції було вбито одного з нападників. Зазначається, що ним виявився Рамзан Кукулаев, якого підозрюють в причетності до нападу на поліцейських в Астрахані 4 квітня, коли було вбито двох правоохоронців. За попередніми даними, тоді нападників було четверо і вони заволоділи табельною зброєю поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-