Трамп пожертвував зарплату за три місяці Національній службі парків США

Трамп пожертвував зарплату за три місяці Національній службі парків США

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп пожертвував свою зарплату за перші три місяці перебування на посаді на суму понад $78 тис. Національній службі парків країни.

Про це заявив під час прес-брифінгу в понеділок речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент обговорив це з радником та прийняв рішення пожертвувати свою першу чверть річної зарплати державній установі. Він обрав для цього Національну службу парків", - зазначив Спайсер.

Офіційний представник адміністрації президента одразу вручив підписаний Трампом чек на загальну суму $78.333,32 міністру внутрішніх справ Райану Зінке.

Міністр Зінке, зі свого боку повідомив, що дізнався про це рішення президента в неділю ввечері та "був схвильований". За його словами, ця сума піде на відтерміновані проекти з технічного обслуговування історичних місць, де проходили битви. Водночас він зазначив, що загальна сума для повної реалізації цих проектів становить $229 млн.

Нагадаємо: в проекті державного бюджету на наступний рік президент Трамп запропонував скоротити на 12% бюджет міністерства внутрішніх справ, яке відповідає за охорону навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-