Трампа роздратувала увага ЗМІ до його зв'язків із Росією

Трампа роздратувала увага ЗМІ до його зв'язків із Росією

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп висловив невдоволення від того, що американські медіа зосереджують увагу на зв'язках його колишнього та нинішнього оточення з російським урядом під час президентської кампанії, а також після неї.

Про це нинішній глава Білого дому вже традиційно поділився у серії дописів на офіційному твітер-акаунті, передає Укрінформ.

"Коли вже сонний Чак Тодд (телеведучий – ред.) та NBC News почнуть говорити про скандал зі стеженням Обами і припинять поширювати фейкові історії про Трампа і Росію?", - зазначив Трамп у дописі, який розмістив до шостої ранку суботи за місцевим часом. 

Він вкотре підкреслив, що не довіряє ЗМІ, які його критикують, наголосивши, що це все неправдива інформація.

"Це ті ж самі медіа фейкових новин, які стверджували, що немає "жодної можливості для перемоги Трампа", а тепер вони проштовхують цю фальшиву історію про Росію. Суцільна афера!" - написав президент. 

Як повідомляв Укрінформ, у США продовжується серія розслідувань, у тому числі у ФБР і комітетах Конгресу, щодо зв'язків оточення Дональда Трампа з представниками російського уряду, а також втручання Росії у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-