Теракт у Вестмінстері: близько 10 постраждалих досі у критичному стані

Теракт у Вестмінстері: близько 10 постраждалих досі у критичному стані

Укрінформ
Серед близько двох десятків поранених внаслідок теракту у Лондоні – до 10 людей перебувають у критичному стані.

Про це повідомила журналістка Катерина Хінкулова на телеканалі "112 Україна".

"Загиблих 4-3 жертви та нападник, якого застрелили поліцейські. Поранених до 20 людей, з них до 10 людей перебувають у критичному стані, різні ступені тяжкості, двоє – в дуже критичному стані. Наразі інформація така, нападник був один, але розслідування триває", – зазначила журналістка.

За її словами, поліція впродовж 5 годин ізолювала парламент. Ніхто з парламенту не міг вийти, депутати та інші працівники перебували всередині, їх тільки переміщали по різних частинах будівлі.

Говорячи про загальну ситуацію в Лондоні, журналістка зазначила: "Мер Лондона і кілька інших політиків сказали, що британську столицю не залякають ніякі терористи, люди мають продовжувати жити своїм життям. Суто з практичної точки зору, сьогодні ввечері перекрито кілька вулиць навколо парламенту".

При цьому громадський транспорт працює нормально.

"Було на кілька годин закрито станцію метро "Вестмінстер", яка поруч із парламентом. Заохочували людей просто не йти в той район. Перше відчуття – це величезний шок, глибокий сум. Варварська природа цієї атаки, серед перехожих були туристи, діти, зараз декілька з них перебуває у лікарні Сент Томас", – розповіла журналістка.

Нагадаємо: біля будівлі британського парламенту стався теракт. Спочатку автомобіль на Вестмінстерському мосту в'їхав у натовп людей, травмувавши кілька людей. Згодом у двір парламенту прорвався озброєний ножем чоловік, по дорозі поранивши поліцейського, після чого був застрелений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-