Трамп

Трамп "пожартував", що Обама прослуховував не тільки його, а й Меркель

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп спробував відповісти жартом на запитання німецького журналіста щодо прослуховування його виборчого штабу, про яке начебто розпорядився попередній глава Білого дому Барак Обама.

Свою відповідь він озвучив під час спільної з Ангелою Меркель прес-конференції в п'ятницю в Вашингтоні, передають кореспондент Укрінформу.

"Що ж до прослуховування телефонних розмов попередньою адміністрацією, принаймні, у нас (з Ангелою Меркель – ред.) є щось спільне, можливо", - відповів Трамп, викликавши сміх присутніх.

Очевидно, нинішній глава Білого дому мав на увазі появу інформації сім років тому про те, що Агентство національної безпеки Сполучених Штатів займалося збором інформації, в тому числі прослуховуванням європейських високопосадовців, у тому числі, Ангели Меркель.

Як повідомляв Укрінформ, на початку березня Трамп звинуватив Барака Обаму в прослуховуванні телефонів у його виборчому офісі в Trump Tower, не надавши при цьому жодних доказів. У Конгресі США, а також в Міністерстві юстиції почали перевірку цих заяв. У четвер спікер Палати представників Пол Райан заявив, що слідство не знайшло фактів на підтвердження цих звинувачень.

Тим не менше, відповідно до заяв речника Білого дому, Дональд Трамп продовжує вважати свої висловлювання справедливими.

Фото: spiegel.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-