Британський центр кібербезпеки навчить захищатися від російських хакерів

Британський центр кібербезпеки навчить захищатися від російських хакерів

Укрінформ
Національний центр кібербезпеки Великої Британії (NCSC) запропонував лідерам британських політичних партій провести екстрене зібрання в зв’язку з загрозою втручання російських хакерів у наступні загальні вибори.

Відповідний лист направив лідерам партій директор центру Кіаран Мартін, повідомляє The Sunday Times.

«Захист політичної системи Великої Британії від ворожої кіберактивності є одним із пріоритетів нашої діяльності, тому ми надали партіям відповідні вказівки та проведемо спеціальні семінари щодо заходів із кібербезпеки», - написав Мартін.

За його словами, семінари базуватимуться на існуючих рекомендаціях центру та міститимуть огляд існуючих загроз, тематичні дослідження останніх кібератак, практичні кроки щодо зменшення ризику та консультації щодо управління інцидентами.

Як зазначається в статті, такі дії NCSC спричинені побоюваннями щодо вірогідності викрадення та зливу внутрішніх електронних листів чи публікації приватних баз даних політичних поглядів виборців прокремлівськими хакерами з метою завдати шкоди репутації політичним партіям перед громадськістю.

Раніше повідомлялося, що Російська Федерація посилила кібератаки з метою викрадення даних у сфері оборони та закордонної політики з урядових установ у Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-