США засуджують теракти в Багдаді та підтверджують підтримку сил безпеки Іраку

США засуджують теракти в Багдаді та підтверджують підтримку сил безпеки Іраку

Укрінформ
Офіційний Вашингтон категорично засудив останні криваві теракти в Багдаді та висловив підтримку владі Іраку та силам безпеки країни, які продовжують боротьбу з ІДІЛ.

Про це йдеться в офіційній заяві Державного департаменту США, оприлюдненій у четвер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми рішуче засуджуємо жахливі терористичні атаки ІДІЛ, спрямовані проти дилерського автоцентру в Багдаді", - наголошується в заяві.

За попередніми оцінками, близько 50 осіб загинули, багато хто отримав поранення, зауважили в Держдепартаменті США. "Ми висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким загиблих та бажаємо повного і швидкого одужання постраждалим", - підкреслюється в заяві.

У Вашингтоні назвали це "актами масового вбивства", які є ще одним прикладом повного нехтування людським життям терористами ІДІЛ, а також підтвердженням їхнього прагнення посіяти  розкол серед населення Іраку.

"Наше партнерство з іракськими силами безпеки, які перебувають на передовій цієї глобальної боротьби, залишається незмінним і непохитним. Ми перебуваємо в тісному контакті з іракською владою та підтверджуємо підтримку іракських сил безпеки", - наголосили в Державному департаменті США.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-