Брата Кім Чен Ина вбили у Малайзії голками з отрутою - ЗМІ

Брата Кім Чен Ина вбили у Малайзії голками з отрутою - ЗМІ

Укрінформ
В одному з аеропортів Малайзії убитий Кім Чен Нам, брат лідера КНДР Кім Чен Ина.

Як пише ТАСС, з таким твердженням виступило агентство Yonhap із посиланням на неназвані джерела і не наводячи подробиць.

"У свою чергу, південнокорейський кабельний телеканал Chosun, посилаючись на неназване урядове джерело, стверджує, що Кім Чен Нам був убитий в малайзійському аеропорту в результаті нападу на нього двох невідомих жінок з отруєними голками. За даними телеканалу, підозрюваним вдалося втекти", - зазначається в публікації.

Reuters повідомляє, що поліція Малайзії поки не підтвердила факт загибелі Кім Чен Нама. "Громадянин КНДР був госпіталізований на швидкій з аеропорту Куала-Лумпура, проте по дорозі до лікарні він помер. Особа його встановлюється", - заявив журналістам представник правоохоронних органів країни.

Як відомо, Кім Чен Нам - старший син колишнього керівника КНДР Кім Чен Іра. Його мати - відома північнокорейська актриса Сон Хе Рім.

Кім Чен Нам один час вважався найбільш ймовірним наступником батька на посаді керівника КНДР, однак потрапив у немилість після спроби в'їхати до Японії за підробленим паспортом в 2001 році і з тих пір проживав за кордоном, зокрема, в Макао.

Матір'ю нинішнього лідера КНДР Кім Чен Ина є північнокорейська актриса і танцівниця японського походження Ко Ен Хі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-