Спецслужби США отримали підтвердження частини компромату на Трампа - СNN

Спецслужби США отримали підтвердження частини компромату на Трампа - СNN

Укрінформ
Американські спецслужби заявили, що вони підтвердили частину повідомлень з російського компромату на президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє СNN з посиланням на співробітників правоохоронних органів і розвідки США. 

За версією американських правоохоронців, деякі повідомлення з 35-сторінкового досьє колишнього співробітника британської розвідки дійсно є достовірними. Наразі невідомо, про яку саме інформацію йде мова, однак у спецслужбах розповіли, що це не стосується "непристойного змісту".

Швидше за все це стосується розмов з іноземними громадянами, зазначає CNN. Досьє розкриває подробиці про розмови Трампа "з дюжиною високопоставлених російських чиновників й іншими росіянами".

Джерела не підтверджують, які конкретні розмови були перехоплені або ж вміст цих обговорень.

За словами джерел, ці підтвердження дали розвідці США і правоохоронним органам "велику впевненість" у достовірності деяких аспектів досьє.

Відзначається, що фахівці продовжують досліджувати досьє.

Два джерела телеканалу повідомили, що деякі з осіб, які брали участь у перехоплених розмовах, збирали інформацію, що завдає шкоди Гілларі Клінтон.

При цьому джерела підкреслили, що у них поки немає доказів того, чи дійсно російський уряд має будь-який компромат на Трампа.

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер на прохання телеканалу прокоментувати дану інформацію заявив: "Нам, як і раніше, огидні брехливі новини на CNN".

Спікери ФБР, Міністерства юстиції, ЦРУ і Управління директора національної розвідки відмовилися від коментарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-