"Добрий і терплячий" Кремль дає ведучому Fox News 7 років на роздуми

Укрінформ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі зібралися чекати вибачень від журналіста телеканалу Fox News, який назвав російського президента Володимира Путіна вбивцею, аж до 2023 року.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"У нас різне розуміння хорошого тону і виховання. Але ми дуже добрі і дуже терплячі. Поставимо замітку в календарі на 2023 рік і повернемося до нього з цим питанням", - пообіцяв Пєсков.

Прес-секретар також запевнив, що це не потягне за собою будь-яких санкцій щодо телеканалу, хоча в Кремлі і не поділяють підходів до журналістської етики телекомпанії Fox News.

Як повідомлялося, 5 лютого відбулося інтерв'ю президента США телеканалу Fox News, в якому Дональд Трамп оцінив перспективи своїх відносин з Путіним. На репліку ведучого Білла О'Рейлі про те, що Путін - "вбивця", глава Білого дому сказав: "Давайте подивимося, що ми зробили. Зробили багато помилок. Приміром, я з самого початку був проти війни в Іраку".

У Кремлі визнали вислови О'Рейлі "неприпустимими і образливими" і заявили, що очікують вибачень від телекомпанії. Зі свого боку, О'Рейлі заявив, що не збирається у найближчі роки приносити вибачення за своє висловлювання на адресу Путіна.

"Я працюю над вибаченнями, але це може зайняти деякий час, - сказав О'Рейлі в понеділок в телеефірі. - Якщо хочете, можете перевірити це у 2023 році".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-