У Москві госпіталізували Кара-Мурзу-молодшого

У Москві госпіталізували Кара-Мурзу-молодшого

Укрінформ
Координатор руху "Відкрита Росія", колишній співголова партії ПАРНАС Володимир Кара-Мурза-молодший госпіталізований у Москві у важкому стані з тими ж симптомами, що і в 2015 році.

Про це розповіла "Дождю" речник колишнього керівника ЮКОСу Михайла Ходорковського Кюлле Піспанен.

"Поки що лікар не коментував стан Кара-Мурзи. Зараз ним займається прекрасний фахівець - той же лікар, що займався у 2015 році, тож ми упевнені, він в хороших руках", - повідомила Піспанен.

За її словами, швидку Кара-Мурзі-молодшому викликали після того, як у нього різко опустився тиск. Його доставили в сьому міську лікарню.

Адвокат Вадим Прохоров розповів ЗМІ, що Кара-Мурза-молодший госпіталізований у важкому стані зі схожими симптомами, які були у нього в травні 2015 року, коли журналістові діагностували інтоксикацію. Кюлле Піспанен в коментарі уточнила, що це - "власна оцінка" Прохорова, офіційно лікар стан Кара-Мурзи-молодшого поки що не коментував.

Як повідомлялося, в травні 2015 року Кара-Мурзу-молодшого госпіталізували з симптомами отруєння. В аналізах, узятих на третій день після того, як йому стало зле, були виявлені показники вмісту металів, які в багато разів перевищують норму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-