Генерали допоможуть Трампу вести адекватну політику щодо України - Брідлав

Генерали допоможуть Трампу вести адекватну політику щодо України - Брідлав

Укрінформ
Генерали Джеймс Маттіс і Джозеф Данфорд даватимуть президенту США Дональду Трампу адекватні поради, як здійснювати американську політику щодо України.

Про це під час візиту до Варшави заявив колишній командувач військ НАТО в Європі, американський генерал Філіп Брідлав, інформує Rzeczpospolita.

“Я впевнений, Трамп взяв своїми радниками дуже мудрих людей. Генерал Джеймс Маттіс, який зараз є міністром, і якого я добре знаю, є геніальною людиною. Він не боятиметься давати найкращі поради у військовій сфері. Я переконаний, що такі особистості, як Маттіс і генерал Данфорд, з якими я служив у багатьох місцях, допоможуть президентові вести відповідну політику (щодо України – ред.)”, - заявив Брідлав.

Він підкреслив, що сепаратисти продовжують чинити тиск на українську армію, що змушує Україну утримувати на сході велику армію. За його словами, це потребує багато коштів й енергії українського народу.

Генерал зазначив, що зараз Україна повинна зосередитися на внутрішніх реформах, про що йшлося на Майдані, а війна відтягує сили та ресурси.

“Цей тиск, який чиниться на Україну, має на меті створити проблеми для уряду. Було б добре, якщо б ми знайшли рішення, аби Україна могла проводити реформи, яких вона потребує”, - констатував американський генерал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-