У Киргизстані на місці падіння Boeing відновили пошукові роботи

У Киргизстані на місці падіння Boeing відновили пошукові роботи

Укрінформ
Близько 700 осіб задіяні у пошуково-рятувальних роботах на місці падіння вантажного турецького літака Boeing 747 поблизу бішкекського аеропорту Манас.

Про це повідомили в МНС Киргизстану, передає ТАСС.

"У даний час ведуться пошуки другої "чорної скриньки" літака, наші працівники спільно з представниками МВС, а також інших служб продовжують розбирати завали на місці події", - уточнили в міністерстві. У розчищенні задіяна важка спецтехніка. Співробітники МНС нагадали, що у вівторок вранці рятувальникам вдалося виявити тіло четвертого члена екіпажу повітряного судна.

За даними МНС, у даний час родичам загиблих передано 31 тіло. "У морзі залишилися три невпізнаних тіла наших громадян і чотири тіла членів екіпажу", - підкреслили в МНС.

Вантажний Boeing 747, який виконував маршрут Гонконг-Бішкек-Стамбул, 16 січня під час посадки в бішкекському аеропорту Манас упав на дачне селище, де постійно проживали люди. Лайнер зруйнував 23 одноповерхових житлових будинки. З місця аварії в лікарні Бішкека були доставлені 13 місцевих жителів, які отримали травми під час аварії.

Як повідомив раніше голова МНС Киргизстану Кубатбек Боронов, є імовірність, що під уламками будинків і літака ще можуть знаходитися тіла жертв авіакатастрофи.

фото: К-news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-