У Німеччині ожеледь «влаштовує» смертельні ДТП

У Німеччині ожеледь «влаштовує» смертельні ДТП

Укрінформ
Снігопади та ожеледь у суботу, 7 січня, спричинили численні аварії на дорогах Німеччини, особливо багато дорожньо-транспортних пригод сталося у землях Північний Рейн-Вестфалія та Нижня Саксонія.

Про це повідомляє DW з посиланням на агентство dpa.

"Зокрема, поблизу Ганновера ввечері 7 січня загинув водій, чиє авто занесло на засніженій дорозі, а потім він врізався в дерево. А на автобані 46 біля Ізерлона внаслідок зіткнення п'ятьох автомобілів постраждали щонайменше шестеро осіб, зокрема діти. Аварію спричинила ожеледь, повідомила поліція. Численні дорожньо-транспортні пригоди були зафіксовані також на сході Вестфалії. В одній з них зіткнулися дві вантажівки та 14 легкових автомобілів, постраждали четверо осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок ожеледі постраждали також численні пішоходи. У Ганновері 7 січня тільки між 17:00 та 21:30 суботи рятувальники прийняли 550 дзвінків і 250 разів виїжджали на виклики через ожеледь. У більшості випадків постраждалі були доставлені у лікарнями з переламами та тріщинами кісток. У Гамбурзі між 10:00 та 21:00 рятувальники через негоду здійснили 392 виїзди, але серйозно в місті ніхто не постраджав.

Як попереджають метеорологи, у неділю, 8 січня, ожеледиця збережеться на дорогах заходу та центру Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-