Російський контр-адмірал зробив Філіппінам

Російський контр-адмірал зробив Філіппінам "привабливу пропозицію"

Укрінформ
Два кораблі війського-морського флоту у вівторок прибули до Маніли з "візитом доброї волі" на тлі кроків президента Філіппін Родріго Дутерте щодо зміцнення зв'язків із Москвою та можливої угоди по зброї.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на заступника командира російського Тихоокеанського флоту контр-адмірала Едуарда Михайлова.

"Ви можете вибрати ... співпрацювати зі Сполученими Штатами Америки або співпрацювати з Росією, але з нашого боку ми можемо допомогти вам у всьому, що вам потрібно", - наголосив Михайлов після церемонії вітання.

За його словами, широкий спектр обладнання було доставлено на протичовновий корабель "Адмирал Трибуц" і морський танкер "Борис Бутома" з метою демонстрування філіппінським військовим під час п'ятиденного візиту.

Це вже третій подібний візит Росії на Філіппіни, однак перший за час президентства Дутерте. Російські кораблі також здійснювали поїздки на Філіппіни в січні 2012 року та травні 2016 року.

Раніше повідомлялося, що президенту Філіппін Родріго Дутерте може загрожувати імпічмент після його зізнань у вбивствах підозрюваних у наркоторгівлі, коли той займав посаду мера міста Давао.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-