Жінка, яка назвала Мішель Обаму

Жінка, яка назвала Мішель Обаму "мавпою на підборах", втратила свій бізнес

Укрінформ
Боротьба Памели Тейлор за те, щоб залишитися на керівній посаді одного з некомерційних агентств у Західній Вірджинії, після того, як вона написала расистський вислів у Facebook, закінчилася її остаточним звільненням.

Про це повідомило в вівторок інформагентство Reuters.

"Директор некомерційного агентства Західної Вірджинії, яка назвала першу леді США Мішель Обаму "мавпою на підборах" у дописі в Facebook, була звільнена, а в установі запровадили зовнішній менеджмент", - цитує інформагентство одного з офіційних представників.

Памела Тейлор, директор Корпорації розвитку округу Клей, що надає послуги бідним жителями і людям похилого віку, потрапила під міжнародне засудження минулого місяця після того, як її коментар про Мішель Обаму став "вірусним" повідомленням у мережі. Вона подала у відставку в листопаді, але була відновлена на посаді минулого місяця, що спонукало місцеву владу в Західній Вірджинії переглянути свої контракти з організацією.

У офісі губернатора штату (який є демократом) зазначили, що була укладена угода, згідно з якою функції керування корпорацією було передано іншій компанії на шість місяців. Послуги, які надавала ця організація, забезпечувались з бюджету штату.

У самої Памели Тейлор не вдалося взяти коментар.

Як повідомляв Укрінформ, одразу після перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США Памела Тейлор розмістила в соцмережах коментар: "Це оживляє – мати стильну, красиву, величну першу леді в Білому домі. Я втомилася вже бачити мавпу на підборах". На допис відповіла мер містечка Клей Беверлі Уолінг: "День пройшов не даремно, Пем".

Мережа одразу відреагувала на расистські висловлювання жінок багатотисячною петицією, яка вимагала відставки автора повідомлення і чиновниці, що її підтримала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-