Катастрофа Ту-154: літак намагалися посадити на воду

Катастрофа Ту-154: літак намагалися посадити на воду

Укрінформ
Руйнування хвостової частини літака Ту-154, що зазнав аварії над Чорним морем, попередньо свідчать про те, що командир хотів посадити літак на воду.

Про це повідомило агентство "ТАСС", з посиланням на джерело в силових структурах.

"Водолази виявили фрагменти літака від крил до хвостової частини. За попередніми даними, пошкодження свідчать про те, що командир хотів посадити літак на воду", - процитувало співрозмовника агентство.

Раніше повідомлялося, що хвостова частина літака виявлена, але не піднята. На ній видно уламки двигунів.

Нагадаємо, літак російського Міноборони Ту-154 зник з радарів вранці в неділю, 25 грудня який вилетів з Сочі. На борту перебувало 92 людини, включаючи журналістів та Ансамбль пісні і танцю імені Александрова.

Артисти летіли в Сирію, де повинні були виступити з концертом на авіабазі "Хмеймім" і привітати військовослужбовців Росії з новорічними святами. Як повідомлялося, літак впав в акваторії Чорного моря поблизу сочинського узбережжя.

Причини авіакатастрофи Ту-154 поки не названі.

У ФСБ РФ сказали, що основними робочими версіями є: попадання в двигун сторонніх предметів; неякісне паливо, що спричинило втрату потужності і відмова роботи двигунів; помилка пілотування; технічна несправність літака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-