Швеція обіцяє твердо підтримувати європейське майбутнє України

Швеція обіцяє твердо підтримувати європейське майбутнє України

Укрінформ
До Києва з офіційним візитом прибула міністр закордонних справ Швеції Маргот Вальстрьом.

Як зазначила глава МЗС у своєму Twitter, під час візиту до Києва планується обговорити з представниками влади продовження українських реформ і російську агресію на Донбасі.

"...Приземлилася у Києві, мій третій візит. Російська агресія і українські реформи на порядку денному. Тверда підтримка європейського майбутнього України триває", - йдеться в акаунті.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні робочий візит міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Люксембурга розпочався із зустрічі з Маргот Вальстрьом.

Керівники МЗС обговорили ключові питання порядку денного відносин між Україною та ЄС, зокрема завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію, прискорення стороною ЄС виконання внутрішніх процедур для якнайскорішогоскасування віз для українських громадян.

Вальстрьом наголосила на чіткій і послідовній позиції Швеції щодо підтримки територіальної цілісності України та продовження політико-дипломатичного тиску на Росію. Сторони відзначили необхідність активізації взаємодії в рамках Східного партнерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-