У Обами попередили команду Трампа про ядерну небезпеку з Пхеньяна

У Обами попередили команду Трампа про ядерну небезпеку з Пхеньяна

Укрінформ
Ядерна програма Північної Кореї становить чи не головну загрозу безпосередній безпеці Сполучених Штатів.

Таке попередження, як повідомляє CNBC, залишила для перехідної команди Дональда Трампа нинішня адміністрація Білого дому. 

"Адміністрація Обами, яка лишає Білий дім, розповіла перехідній команді Дональда Трампа, що Північна Корея входить до головних питань національної безпеки", - зазначається в повідомленні із посиланням на джерела, які поділилися інформацією з іншим впливовим виданням - The Wall Street Journal.

Чиновники занепокоєні ядерною програмою Північної Кореї та наполягають на більш жорсткій відповіді. 

Генерал у відставці Майкл Флінн, якого Трамп призначив радником з питань національної безпеки у своїй адміністрації, підтвердив, що цьому питанню буде наданий високий пріоритет, зауважуєтья в публікації із посиланням тепер уже на інформагентство Reuters.

США і Китай вже домовилися про нові санкції ООН проти ізольованої комуністичної держави після того, як вона провела чергове ядерне випробування у вересні, повідомили журналістам джерела в РБ ООН. Ці заходи включатимуть застосування суворих обмежень на експорт вугілля до КНДР, а також деякі персональні санкції проти північнокорейських високопосадовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-