Поліцію США привели у підвищену готовність через напади на офіцерів

Поліцію США привели у підвищену готовність через напади на офіцерів

Укрінформ
Одразу четверо офіцерів поліції зазнали у неділю збройних нападів у різних населених пунктах США, один із них загинув на місці.

Серія інцидентів змусила перевести правоохоронців по всій країні у стан підвищеної готовності, повідомив у понеділок телеканал CNN.

"Поліція перебуває в стані підвищеної готовності, принаймні одне місто в жалобі після того, як по чотирьох офіцерах у різних містах у неділю був відкритий вогонь", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, один офіцер із тих, на кого було скоєно напади, загинув на місці, ще один зазнав тяжкого поранення, у двох випадках травми поліцейських були незначними. 

Зокрема, у містечку Сан-Антоніо 50-річний офіцер був убитий пострілом у голову з близької відстані, коли виписував штраф у своїй машині. Нападник – молодий чорношкірий чоловік – зробив другий, контрольний, постріл і втік з місця пригоди. Він оголошений у розшук як особливо небезпечний. 

Ще один поліцейський у Сент-Луїсі (Міссурі) був поранений злочинцем із засідки. Підозрюваного вбито під час перестрілки. У двох інших випадках у штатах Флорида та Міссурі офіцерів обстріляли, коли вони перебували у своїх автомобілях.

При цьому наголошується, що зловмисники навмисне цілили по поліцейських - такої думки дотримуються і представники влади, і ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-