У Москві знову пошкодили меморіал

У Москві знову пошкодили меморіал "Нємцов міст"

Укрінформ
У ніч на п'ятницю у Москві вкотре було пошкоджено народний меморіал на місці вбивства Бориса Нємцова, а активістів, що чергували на Великому Москворецькому мосту, затримала поліція.

Про це повідомляє портал "ОВД-Інфо".

"Вночі вкотре поряд з Кремлем було затримано двох чергових, Андрія Маргулєва й Олексія Міхеєва, що підтримували порядок на народному меморіалі "Нємцов міст", влаштованому на місці вбивства Бориса Нємцова. Вони провели три години в ВВС "Китай-місто", потім їх відпустили без складання протоколів. За цей час комунальники вивезли з мосту квіти та фотографії Нємцова", - говориться у повідомленні.

Як повідомлялося, народний меморіал на Москворецькому мосту організували відразу після вбивства Бориса Нємцова у ніч на 28 лютого 2015 року. Відтоді його неодноразово зносять, а активістів, які чергують на мосту, затримують. До свят меморіал зносився з аргументацією, що він заважає ходам 1 і 9 Травня.

У вересні цього року у мерію Москви було подано 30 тисяч підписів за установку таблички на місці загибелі опозиційного політика. За даними ЗМІ, влада міста не має наміру її встановлювати, оскільки не вважають вбивство Нємцова "видатною подією".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-