У Трюдо з’явився окремий радник із питань ЛГБТ

У Трюдо з’явився окремий радник із питань ЛГБТ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо призначив собі радника, який займатиметься виключно питаннями прав сексуальних меншин.

Як повідомив сам Джастін Трюдо, цю посаду зайняв депутат федерального парламенту від Ліберальної партії Ренді Бойсонолт, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми досягли великих успіхів у забезпеченні юридичних прав ЛГБТ спільноти Канади, однак боротьба за припинення дискримінації ще не завершена і попереду – ще багато роботи. Канадці знають, що наша країна сильніша завдяки нашій різноманітності, а не всупереч їй", - сказав Трюдо.

В офісі прем’єра додали, що основним завданням Бойсонолта буде надавати поради главі уряду стосовно питань, дотичних до ЛГБТ. "Це передбачатиме роботу із ЛГБТ-спільнотами по всій країні, пропагування рівності та захист прав їх членів, а також боротьбу з дискримінацією стосовно них, як сучасною, так і історичною", - зазначили у відомстві.

У Трюдо додали, що цей крок покликаний "гарантувати, аби до всіх громадян Канади ставилися однаково та з повагою".

У травні уряд Канади подав до парламенту законопроект, націлений на захист прав транссексуалів та убезпечення їх від дискримінації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-