Пєсков розповів, про що говорили Путін і Трамп

Пєсков розповів, про що говорили Путін і Трамп

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін і обраний президент США Дональд Трамп у телефонній розмові, що відбулася у понеділок,  не домовлялися про зустріч до інавгурації американського лідера, а також не обговорювали тему Донбасу і Криму.

Про це повідомив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє "Інтерфакс".

"Дійсно обговорювалася можливість проведення в перспективі зустрічі (між Путіним і Трампом), однак не було якоїсь домовленості, що вона може відбутися ще до інавгурації (обраного президента США - ред.)", - сказав Пєсков.

Він зазначив, що не обговорювали лідери й "українське питання врегулювання і визнання Криму".

Водночас, за словами Пєскова, "розмова була конструктивною". "В цілому тон розмови кореспондувався з тоном заяв, які робилися ще під час виборчої кампанії (Трампа - ред.) на предмет російсько-американських відносин", - стверджує Пєсков.

Як повідомляв Укрінформ, переможець президентських виборів у США Дональд Трамп раніше пообіцяв у разі своєї перемоги розглянути визнання окупованого Росією Криму і зняття санкцій відносно Москви. 

Трамп також заявляв, що в разі обрання  шукатиме зближення з Кремлем після нинішніх напружених відносин між США і Росією через підтримку Москвою збройних сепаратистів на сході України та окупацію українського Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-