Останній день агітації перед другим туром президентських виборів у Молдові завершився скандалом

Останній день агітації перед другим туром президентських виборів у Молдові завершився скандалом

Укрінформ
Кандидат на посаду президента Молдови Ігор Додон звинуватив свого суперника Майю Санду в тому, що під час зустрічі з помічником держсекретаря США Вікторія Нуланд вона нібито заявила, що «єдиним шансом для Молдови може стати лише об'єднання з Румунією».

Про це передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Ми повинні об'єднатися перед реальною загрозою, що нависла над Молдовою. Бесеску (екс-президент Румунії Траян Бесеску – ред.) днями заявив, що Майя Санду заявила Держдепу США, що єдиним шансом для Молдови може стати лише об'єднання з Румунією», - заявив Додон.

Майя Санду, зі свого боку, на спеціальній прес-конференції назвала заяву Додона «черговою брехнею», зазначивши, що вона ніколи не зустрічалася з Вікторією Нуланд.

Траян Бесеску, який раніше заявив, що Майя Санду зустрічалася з Вікторією Нуланд, спростував інформацію про зустріч і, вибачившись, назвав власну заяву помилкою.

Нагадаємо, в неділю, 13 листопада, в Молдові пройде другий тур президентських виборів. За результатами першого туру виборів, пост президента виборюватимуть проросійський політик, голова Партії соціалістів Ігор Додон (більше 48% голосів) і єдиний кандидат від правих сил, лідер партії «Дія і солідарність» Майя Санду (близько 38%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-