Сирійська опозиція: все ускладниться через відносини Трампа з Путіним

Сирійська опозиція: все ускладниться через відносини Трампа з Путіним

Укрінформ
Обрання Дональда Трампа президентом США в середу викликало стурбованість серед сирійських повстанських груп.

Так, заяви Трампа стосовно Сирії та його позиція щодо союзника Асада Росії, викликали занепокоєність у сирійської опозиції з приводу політики, яку він може прийняти у конфлікті в Сирії, інформує Reuters.

"Я думаю, що все стане складнішим через заяви Трампа та через його відносини з Путіним і Росією. Я вважаю, що це не добре для сирійського питання", - заявив Закарія Малахіф'ї, представник однієї із повстанських групп в Алеппо.

Крім цього, зазначається, що деякі сирійські повстанці вважають, що Трамп не зробить жодної відмінності в усталеній американській політиці по відношенню до регіону.

"Ми не очікуємо багато від нової американської адміністрації, але сподіваємося, що Дональд Трамп як президент буде повністю відрізнятися від пана Дональда Трампа - кандидата", - сказав відомий сирійський опозиційний політик Джордж Сабра.

Раніше Трамп, будучи кандидатом у президенти США, публічно розхвалював президента РФ Путіна та назвав його кращим лідером, ніж нинішній президент США Барак Обама.

Як повідомляв Укрінформ, кандидат від Республіканської партії Трамп набрав понад 270 голосів виборщиків та звернувся до виборців із переможною промовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-