Трамп остаточно втратив головну

Трамп остаточно втратив головну "опору" в Республіканській партії

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у понеділок остаточно втратив підтримку спікера нижньої палати Конгресу США Пола Райана, який офіційно заявив, що припиняє захищати позиції республіканського номінанта.

Про це пише впливове американське видання Politico.

"Спікер Пол Райан сказав під час телефонної прес-конференції в Палаті представників у понеділок вранці, що він припиняє захищати позиції Дональда Трампа та зосередиться на збереженні (республіканської – ред.) партійної більшості в палаті", - зазначає видання.

Райан також заявив, що не виступатиме разом з кандидатом від партії на виборчих заходах.

Сам же Трамп не забарився з відповіддю на заяву спікера. "Пол Райан має витрачати більше часу на збалансування бюджету, робочі місця та нелегальну імміграцію, а не розпиляти час на боротьбу з кандидатом від республіканців", - написав мільярдер у своєму Тівітері.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні понад тридцять впливових представники Республіканської партії публічно заявили про відмову підтримувати обраного на національному з'їзді партії номінанта, мільярдера Дональда Трампа. Цей демарш був пов'язаний з висловлюваннями кандидата непристойного сексуального характеру, запис яких був оприлюднений минулої п'ятниці американськими ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-