Касьянов: вибори були останньою можливістю демократичних змін у Росії

Касьянов: вибори були останньою можливістю демократичних змін у Росії

Укрінформ
Голова Партії народної свободи ("Парнас") Михайло Касьянов заявив, що засмучений низькою явкою виборців на вибори в російську Думу.

За словами Касьянова, партія якого, згідно з даними екзит-полів і попередніми даними Центрвиборчкому, не проходить до Держдуми, звинувачувати у відсутності інтересу до виборів необхідно владу.

Лідер "Парнасу" переконаний, що влада "зробила все, щоб вбити у виборців довіру до цього інституту, довести виборцям, що у них немає альтернативи, що результат відомий заздалегідь", - наводить його слова BBC.

Зафіксовані порушення на виборах, за словами Касьянова, доводять, що, "незважаючи на обіцянки чиновників провести вибори чесно, влада боїться неконтрольованого результату".

Натомість Григорій Явлінський з непарламентської партії "Яблуко", яка, за попередніми даними, теж не потрапляє до Держдуми, заявив, що високо оцінює підсумковий результат.

Явлінський зазначив, що результат його партії, що набирає, за даними екзит-полів, близько 3% голосів, пояснюється нерівними умовами, створеними для учасників виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-