Меркель упевнена у правильності своєї політики

Меркель упевнена у правильності своєї політики

Укрінформ
Канцлер ФРН Ангела Меркель переконана в тому, що її політика щодо біженців правильна, і думає над тим, як переконати в цьому населення своєї країни, яке підтримує її дедалі менше.

Про це голова уряду і голова Християнсько-демократичного союзу заявила під час перебування в Китаї на саміті "Великої двадцятки", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми всі повинні зараз подумати над тим, як відновити довіру громадян", - заявила Меркель.

Вона визнала, що третє місце на виборах у Мекленбурзі-Передній Померанії "звісно ж певним чином пов'язане з політикою щодо біженців". А також те, що вона особисто як голова партії і канцлер також несе за показники на виборах частину відповідальності.

"Проте, я вважаю, що рішення, прийняті в останні місяці, були правильними", -  заявила Меркель. До них вона віднесла як своє рішення пустити біженців у країну рік тому, так і угоду між ЄС і Туреччиною, що дозволило скоротити кількість нелегальних мігрантів.

Канцлер нагадала, що в Німеччині прийняли законодавство, яке прискорює процедуру депортації, удосконалюються закони з інтеграції та вживаються інші заходи, які, як вважає Меркель, також повинні сприяти поверненню довіри населення ФРН до правлячої коаліції, в якій християнські демократи відіграють провідну роль.

Як повідомлялося, напередодні на виборах у ландтаг федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія, яку називають "політичною батьківщиною" Ангели Меркель, її партія виявилася лише третьою з результатом 19% голосів виборців. Лідирує там Соціал-демократична партія Німеччини - 30,6% голосів, а на друге місце піднялася утворена всього 3 року тому правопопулістська партія "Альтернатива для Німеччини" з 20,8% голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-