Лавров пообіцяв

Лавров пообіцяв "налаштувати "ДНР" і "ЛНР" на виконання мінських угод

Укрінформ
Глава МЗС Росії Сергій Лавров під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром пообіцяв, що РФ вплине на терористів з "ЛНР" і "ДНР", щоб вони зайняли конструктивну позицію.

Про це повідомляє Російська служба BBC.

"Росія свою частину шляху (у виконанні Мінських домовленостей - ред.) обов'язково пройде і налаштовуватиме "ДНР" і "ЛНР" на конструктивний лад", - сказав Лавров.

Штайнмайєр заявив, що Мінські домовленості - ключова частина процесу мирного врегулювання конфлікту на сході України. Виступаючи перед російськими студентами, німецький міністр додав, що Росія і Німеччина мають і далі підтримувати діалог. "Ми повинні і далі вести цей діалог у серйозній, шанобливій і прагматичній формі. В першу чергу цей діалог має бути націлений на пошук конкретних рішень", - сказав Штайнмайєр.

Раніше після провокації "кримської кризи" президент Росії Володимир Путін назвав безглуздою заплановану у рамках саміту G20 зустріч в нормандському форматі. Переговори в цьому форматі представники України, Німеччини, Франції і Росії вели з літа 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-