Штаб показав Мар'їнку після обстрілу з танка й БМП бойовиків

Штаб показав Мар'їнку після обстрілу з танка й БМП бойовиків

Фото
Укрінформ
Бойовики гатили по Мар'їнці Донецької області з танка, БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"125-мм танковий снаряд, пізно у вечері 12 серпня, влучив у дерево на присадибній ділянці у Мар’їнці по вулиці Щорса. Наслідки руйнувань від розриву потужного боєприпасу біля житлового будинку вражають. Від шаленої вибухової хвили та численних уламків пошкодження отримали як зовнішні так і внутрішні стіни будівлі, зламано віконні рами, вилетіли майже всі шибки вікон, у будинку постраждали меблі. Вибуховою хвилею також пошкоджено вікна й у сусідньому будинку. Слід зазначити, що вогонь по населеному пункту вівся з напрямку Петровського району Донецька", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, зазначають у штабі, незаконні збройні формування обстріляли житловий сектор Мар’їнки також із ручних протитанкових гранатометів, основного озброєння БМП-2, підствольних гранатометів ГП-25 та стрілецької зброї.

Пошкодження приватного сектору зафіксували військовослужбовці української сторони СЦКК по вулицях Леніна, Октябрська (Жовтнева), Орджонікідзе та Шевченка. На щастя, постраждалих серед мирних мешканців немає, констатують у прес-центрі.

"Всі ці факти порушення режиму припинення вогню та використання забороненого Мінськими домовленостями озброєння з боку НЗФ ОРДО задокументовані і передані представникам СММ ОБСЄ", - наголосили в штабі АТО.

Фото: прес-центр АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-