У Єревані біля захопленого відділку поліції лунають вибухи

У Єревані біля захопленого відділку поліції лунають вибухи

Відео
Укрінформ
У Єревані в районі території полку патрульно-постової служби, захопленого озброєними людьми, періодично чути вибухи.

Про це повідомляє Громадське.

На відео, знятому жителями єреванського кварталу Сарі Тах, видно, як з території полку ППС поліції йде дим.

Напередодні Служба національної безпеки дала повстанцям час, щоб скласти зброю і здатися владі, інформує "Радіо Азутутюн".

Силові структури Вірменії ситуацію на даний момент не коментують.

Нагадаємо, 17 липня озброєні прихильники радикального опозиційного руху "Предпарламент" захопили будівлю поліції в єреванському районі Еребуні, вбивши при цьому одного поліцейського і поранивши шістьох людей. За даними поліції, нападники взяли в заручники дев’ятьох людей, п’ятьох із них звільнили в результаті переговорів.

Нападники вимагають звільнення Жирайра Сефіляна, лідера "Предпарламенту", якого арештували в червні за звинуваченням в незаконному придбанні та зберіганні зброї. Вони також вимагають відставки президента Сержа Саргсяна.

23 липня з будівлі поліції в Єревані звільнили всіх заручників. Крім того, двоє нападників на відділок поліції здалися.

Разом з тим, 27 липня нападники на відділок поліції взяли у заручники медиків. 31 липня у МОЗ Вірменії повідомили, що всі лікарі, які перебували в заручниках у захопленій озброєною групою будівлі полку патрульно-постової служби поліції в Єревані, вже звільнені.

У ніч на 29 липня під захопленим відділком поліції спалахнули нові сутички демонстрантів із поліцією. Було затримано більше 100 осіб, ще близько 100 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-