Байден впевнений, що Демократична партія не піддалася розколу

Байден впевнений, що Демократична партія не піддалася розколу

Укрінформ
Віце-президент США Джо Байден висловив упевненість, що скандал з оприлюдненням вкрадених листів на серверах Національного комітету Демократичної партії не призвів до ситуації, коли можна говорити про розкол серед демократів.

Про це він розповів журналістам у вівторок у перерві між подіями Загальнонаціональної конвенції демократів у Філадельфії, передає Укрінформ.

"Я не думаю, що в партії існує якийсь розкол", - зазначив Байден, коментуючи небажання делегатів-прихильників сенатора Сандерса підтримувати Гілларі Клінтон під час голосування з'їзду після скандалу з листами.

Віце-президент висловив переконання, що прихильники Сандерса просто хочуть "випустити пар" перед тим, як у кінцевому рахунку все ж оберуть Клінтон єдиним кандидат від партії.

"Делегати сенатора (Сандерса – ред.) працювали дуже важко… Вони змінили більше в мисленні партії, ніж це відбувалося за довгий час. Це все на краще", - цитує Байдена видання The Daily Caller.

Політик висловив думку, що листи самі по собі не вплинули на ситуацію з переможцем праймеріз: "Як сказав вчора один із головних прихильників Берні, ні він (Сандерс – ред.) не втратив, ні вона (Клінтон – ред.) не виграла завдяки електронним листам".

Віце-президент США також прокоментував невеликий відрив Трампа у опитуваннях серед виборців, зауваживши, що зараз про це зарано говорити.

"У мене був дідусь зі Скрентона... Він сказав би так: "Джо, люди ніколи не голосують, поки не пройде Світова серія (фінал чемпіонату Головної бейсбольної ліги, який проходить восени – ред.). Я думаю, що люди сфокусуються на цьому на початку жовтня", - зазначив Байден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-