Засуджений до тюремного ув'язнення екс-прем'єр Молдови розлучається з дружиною

Засуджений до тюремного ув'язнення екс-прем'єр Молдови розлучається з дружиною

Укрінформ
Колишній прем'єр-міністр Молдови Влад Філат, засуджений напередодні до 9-ти років тюремного ув'язнення за корупцію та отримання вигоди з впливу, прийняв рішення розлучитися з дружиною, колишньою телеведучою Анжелою Гонца.

Про це Філат написав на своїй сторінці в Facebook, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Щоб уникнути всіляких спекуляцій на цю тему, уточнюю, що рішення про розлучення повністю належить особисто мені. Це дуже болюче, але, на мій погляд, коректне рішення. Хочу вибачитися перед Анжелою за тиск, якого вона зазнала весь цей час з боку кишенькових ЗМІ, які, впевнений, продовжать підло боротися не тільки зі мною, але і з моєю родиною», - написав Філат.

Екс-прем'єр подякував Гонца за відданість і підтримку.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні суд сектора Боюкани молдавської столиці засудив колишнього прем'єра Влада Філата до дев'яти років тюремного ув'язнення. Він обвинувачується в отриманні хабара в розмірі 250 мільйонів доларів від мера міста Оргеєв Ілана Шора.

Крім тюремного терміну, суд виніс вердикт про конфіскацію майже всього майна Філата. Йому також заборонено обіймати керівні посади протягом п'яти років після закінчення терміну ув'язнення.

Кількома днями раніше Ілан Шор також був заарештований за звинуваченням у шахрайстві і махінації з банківськими коштами.

Філат і Шор підозрюються також у причетності до розкрадання понад мільярда доларів з банківської системи Молдови. Розслідування по цій справі триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-