Біля грецького острова Карпатос знайшли уламки літака EgyptAir

Біля грецького острова Карпатос знайшли уламки літака EgyptAir

Укрінформ
Міністерство цивільної авіації Єгипту отримало повідомлення від МЗС країни про виявлення уламків зниклого літака EgyptAir, що виконував рейс MS 804, біля острова Карпатос.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті авіакомпанії.

"Джерело у EgyptAir повідомило, що Міністерство цивільної авіації Єгипту отримало офіційний лист від Міністерства закордонних справ, згідно з яким уламки судна MS 804 були знайдені біля острова Карпатос. Члени сімей та персонал вже проінформовані, і ми висловлюємо найглибші співчуття всім, кого це торкнулося", - наголошується в повідомленні.

При цьому експертна група спільно з грецькою стороною продовжує пошуки інших фрагментів зниклого А320.

Раніше в EgyptAir повідомляли, що уламки зниклого з радарів літака були знайдені неподалік грецького острова Карпатос. Однак, глава грецького комітету з повітряної безпеки Атанассіос Бинос повідомив, що знайдені в Середземному морі уламки не належать літаку компанії Egypt Air.

Нагадаємо: літак вилетів у середу з паризького аеропорту Шарль-де-Голль. Він повинен був приземлитися в Каїрі рано вранці в четвер. У 02:30 по єгипетському часу з літаком зник зв'язок. Тоді він перебував майже в 300 кілометрах від узбережжя Єгипту на висоті 11 тисяч метрів.

На борту були 56 осіб, серед них - одна дитина та двоє немовлят. На борту було 10 членів екіпажу. Серед пасажирів - 30 громадян Єгипту, 15 французів, два іракця і по одному громадянинові Великобританії, Бельгії, Кувейту, Саудівської Аравії, Судану, Чаду, Португалії, Алжиру і Канади.

Міністр цивільної авіації Єгипту Шерифа Фатхі вже заявив, що причиною аварії міг бути теракт. Принаймні це, на його думку, ймовірніше за "технічні причини".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-