США не мають інформації про причину падіння літака EgyptAir

США не мають інформації про причину падіння літака EgyptAir

Укрінформ
Адміністрація США поки не має даних, які могли би пролити світло на причини катастрофи літака авіакомпанії EgyptAir в південному Середземномор'ї, а саме, чи стало це результатом терористичного нападу.

Таку офіційну позицію висловив у четвер під час щоденного брифінгу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Зараз рано говорити про це, дійсно. Слідчі тільки но почали працювати над цим", - зауважив Кірбі, підкресливши, що не хотів би вдаватися до спекуляцій стосовно причин авіакатастрофи.

Водночас він повідомив, що американська сторона на нинішньому етапі не має додаткової інформації про інцидент.

"Мені невідомо про будь-яке фіксування електронним пристроями зображень, аудіо або будь-яких інших електронних трансляцій, які могли би роз'яснити те, що сталося", - сказав Кірбі.

Представник Держдепу також зауважив, що наразі немає даних про те, що на борту літака могли перебувати громадяни Сполучених Штатів. Він також підтвердив, що американська сторона не бере участі в розслідуванні на нинішньому етапі.

"Мені не відомо про жодну конкретну допомогу в розслідуванні, яку би ми надавали", зазначив Кірбі, підкресливши при цьому, що Сполучені Штати готові надати таку підтримку, якщо надійде відповідний запит.

"Наразі такого запиту не було",- уточнив представник зовнішньополітичного відомства США.

Як раніше повідомляло агентство, у Середземному морі знайшли уламки зниклого авіалайнера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-