Обама не сприйняв усерйоз пропозицію Кім Чен Ина

Обама не сприйняв усерйоз пропозицію Кім Чен Ина

Укрінформ
Президент США Барак Обама відхилив пропозицію Північної Кореї зупинити ядерні випробування, які проводить Пхеньян, якщо США припинять щорічні спільні військові навчання з Південною Кореєю.

Про це повідомляє ВВС.

«Обама заявив журналістам, що США не сприйняли таку пропозицію всерйоз і що Пхеньяну треба зробити щось трохи краще, ніж це», - йдеться в повідомленні.

Через щорічні військові навчання США і Південної Кореї регулярно виникає напруження у відносинах між Штатами та Північною Кореєю.

Міністр закордонних справ Північної Кореї Лі Су Йон раніше заявив, що якщо США і КНДР продовжуватимуть конфронтацію, це призведе до катастрофічних наслідків не лише для двох країн, а й для всього світу.

«Дуже важливо, щоб уряд США змінив свою ворожу політику проти КНДР і як демонстрацію цього припинив військові навчання на Корейському півострові. У відповідь ми реагуватимемо так само», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, раніше США закликали Корею припинити провокації з ядерною зброєю, вважаючи, що дії КНДР становлять серйозну небезпеку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-