Тисячі канадців прийшли до парламенту підтримати легалізацію марихуани

Тисячі канадців прийшли до парламенту підтримати легалізацію марихуани

Фото
Укрінформ
Біля федерального парламенту Канади відбулась масова акція на підтримку легалізації збуту та вживання марихуани в країні.

Як передає кореспондент Укрінформу, у демонстрації взяло участь близько 2 тис. осіб.

Організатори встановили біля центрального вхожу до парламенту звукопідсилювальну апаратуру та імпровізовану сцену, на якій просто неба виступило кілька гуртів. Декотрі учасники тримали у руках плакати зі зверненнями до депутатів, втім більшість людей відпочивало та спілкувалося на галявині навколо парламенту.

Рівно о 16:20 всі курці одночасно запалили свої сигарети, аби вкрити парламент димом.

Поблизу парламенту чергувала велика кількість правоохоронців та медиків, втім акція тривала близько двох годин і завершилася без жодних інцидентів.

Додамо, що 20 квітня символічна дата для багатьох прибічників культури споживання марихуани. У цей день в багатьох містах світу відбуваються різноманітні акції на підтримку легалізації цього легкого наркотику.

Наразі в Канаді дозволено вживати марихуану у медичних цілях за наявності лікарського рецепту, хоча примус до дотримання цього закону є дуже слабким. Міністр охорони здоров’я Канади Джейн Філіпотт у середу заявила, що до весни 2017 року уряд подасть законопроект щодо легалізації куріння марихуани в Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-