У Берліні хочуть подвоїти кількість депортацій з Німеччини

У Берліні хочуть подвоїти кількість депортацій з Німеччини

Укрінформ
Глава відомства федерального канцлера Німеччини та координатор у справах біженців Петер Альтмаєр закликав землі ФРН подвоїти кількість мігрантів, яких висилають з країни.

Про це повідомляє DW.

"Нашою метою було і залишається істотне скорочення потоку біженців. Схоже, що це нам вдалося", - заявив Альтмаєр.

На даний момент Федеральне відомство з питань міграції та біженців розглядає щомісяця приблизно 50 тисяч заявок на отримання притулку в Німеччині, при цьому понад третину з них відхиляє.

"Торік 37 220 осіб добровільно виїхали з країни, а 22 200 - були депортовані. Більш реалістичним орієнтиром на 2016 рік є подвоєння цих показників", - заявив він.

"Ми повинні забезпечити зростання числа осіб, які повертаються з Німеччини", - сказав Альтмаєр.

Він також висловився на захист угоди між Європейським Союзом та Туреччиною, що має на меті покласти край потоку біженців до Європи. На його думку, угода працює краще, ніж усі сподівалися.

Нагадаємо, що в березні ц.р. Євросоюз та Туреччина досягли угоди, згідно з якою всі особи, які нелегально прибули до Греції з території Туреччини, мають повернутися на турецьку територію. У відповідь на це Брюссель надасть Анкарі фінансову допомогу і прийме частину біженців із Сирії. Перші групи біженців уже повернулися з Греції до Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-